Is uw laptop scherm defect en bent u op zoek naar laptop scherm reparatie?

Wij kunnen ook uw laptop scherm vakkundig, snel en betrouwbaar repareren. Heeft u een defecte scherm omdat er een barst in zit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor laptop scherm reparatie.
Wij repareren laptop schermen van diverse merken zoals: Acer, Asus, HP, Sony, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, Lenovo, Samsung, Toshiba e.d. Indien wij uw beeldscherm op voorraad hebben is uw laptop vaak binnen enkele uren anders binnen 24 uur gerepareerd. Wij zijn gevestigd in Zwijndrecht en hebben voornamelijk klanten uit Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Rotterdam en Barendrecht en omgeving.

Wat zijn de kosten?

Indien u gebruik wilt maken van onze service, bel ons dan gerust of vul onderstaande formulier in. Geef a.u.b. exact het serienummer, merk en model door. Wij adviseren u om persoonlijk bij ons langs te komen zodat wij u een exacte prijsopgave kunnen geven. Er zijn namelijk zoveel verschillende merken, modellen en schermformaten. Bent u niet in de gelegenheid om zelf bij ons langs te komen? Dan kunt u ook uw laptop opsturen, na de reparatie kunnen wij uw laptop retour sturen (8,60 euro verzendkosten).

Vraag prijsopgave aan:

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Merk van uw laptop*

  Model/type (vul dit a.u.b. specifiek in, er zijn veel verschillende modellen)!*

  Serie/model nummer

  Grootte van uw scherm (aantal inch)*

  Soort beeldscherm van uw laptop

  Opmerkingen  Alle met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden