Iedereen die een tablet heeft kan er mee te maken hebben, een tablet die het niet meer doet, waarvan het scherm defect is of waarvan andere hardware niet meer correct functioneert. Als het om een goedkope tablet gaat is het in verhouding met de reparatiekosten niet meer waard om deze te laten repareren. Wanneer u veel geld heeft uitgegeven aan een dure tablet kunt u deze het beste laten repareren. Voordat u het laat repareren is het altijd verstandig om te kijken naar de garantie van de tablet en uw eigen inboedelverzekering. Het is mogelijk dat het defect van uw tablet onder de garantie valt. Afhankelijk van uw dekking van uw verzekering kunt u het repareren van sommige problemen, zoals het laten vallen van uw tablet in uw huis, declareren bij uw verzekering. 

Originele kwaliteit onderdelen:
Voor onze onderdelen gebruiken wij alleen nieuwe onderdelen van originele kwaliteit, tenzij anders vermeld.
Wij streven naar klantentevredenheid en willen daarom alleen werken met hoogwaardige onderdelen.

Garantie:
U heeft 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Lees meer over onze garantievoorwaarden

Factuur:
U krijgt bij ons direct uw factuur, zowel schriftelijk als per e-mail.

Verzekering:
Indien u verzekerd bent tegen uw schade via een inboedelverzekering of telefoonverzekering kunt u ons factuur opsturen naar uw instantie voor vergoeding.
U kunt het beste vooraf even contact opnemen met uw verzekering of uw schade wel wordt vergoed.

Reparatietijd:
Een reparatie van een tablet duurt vergeleken met een smartphone reparatie iets langer, u kunt deze bij ons afgeven en dezelfde dag weer ophalen.

Ophaal & breng service:
Indien u liever niet de deur uit wilt kunnen wij ook langs komen bij u om uw tablet op te halen. Nadat uw tablet gerepareerd is brengen wij het weer bij u terug. Dit is een extra stukje service die wij bieden om onze klanten tevreden te houden.

 

qfix188

qfix189